Schuiframen

Schuiframen fungeren als doorgang van de woonruimte naar de tuin of het terras. Een schuifraam neemt weinig plaats in beslag doordat de vleugels langs elkaar schuiven.

Schuiframen van Belgische kwaliteit : Pierret

Laat een stukje tuin binnen in uw huis met de hoogstaande schuiframen van Pierret. Onze hoogisolerende en gebruiksvriendelijke schuiframen worden steeds op maat gemaakt en zijn beschikbaar in oneindig veel stijlen en kleuren.

Pierret is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogstaande schuiframen op maat. Deze producten blijven voordurend evolueren en het is voor ons tot op vandaag essentieel om u schuiframen van topkwaliteit aan te bieden.

De ingenieurs van Pierret ontwerpen en ontwikkelen alle schuiframen volledig zelf. De door hen uitgedachte innovaties en technologieën zorgen ervoor dat uw schuifraam steeds voldoet aan de hoogste standaarden. Zo bent u zeker van de beste isolatie, een uitstekende geluidsdemping, een superieur gebruiksgemak, een minimaal onderhoud, een maximale inbraakswering en een verfijnd design.

Maak een afspraak

Waarom kies je voor Raam Unique?

  1. Belgisch fabricaat
  2. Gepatenteerde, duurzame afwerking zonder silicone voegen (EWA-Profile)
  3. Persoonlijk advies op maat
  4. Deskundige ervaring
  5. Nauwkeurige opmeting
  6. Professionele plaatsing
  7. Kwaliteitsvolle producten
  8. Excellente garantievoorwaarden

Superieure afwerking met EWA-Profile

Raam Unique houdt ook rekening met de afwerking van uw ramen en deuren. Ewa-Profile is een profiel ter vervanging van silicone voegen. Wanneer u kiest voor Raam Unique kan u rekenen op een propere, strakke en duurzame afwerking met EWA-Profile. In tegenstelling tot silicone gaat EWA-Profile levenslang mee en oogt het veel mooier.

Ga naar de website van EWA Profile…

PVC schuiframen

Dankzij hun thermische performanties en de enorme kleurenkeuze, zullen de PVC schuiframen uw tuin opvrolijken, met een onderhoudsgemak er bovenop.

Goed thermische isolatie
Keuze in kleurencombinaties
Weinig onderhoud vereist

Aluminium schuiframen

Dankzij hun immense kleurenkeuze, brengen de aluminium schuiframen uit het Sumith gamma design en een zuivere toets aan uw woning. Zij zullen perfect passen voor grote afmetingen en genieten van een gemakkelijk onderhoud.

Uitermate geschikt voor grote ramen
Totale vrijheid in kleurkeuze
Weinig onderhoud vereist

Houten schuiframen

De houten schuiframen beschermen u tegen geluid van buitenaf en geven een natuurlijke toets aan zowel uw interieur als uw tuin.

Uitermate geschikt voor grote ramen
Kleur kan eenvoudig aangepast worden
Warme & natuurlijke sfeer
Uitstekende akoestische isolatie

Houten-aluminium schuiframen

De terrasdeuren in hout-aluminium geven uw interieur een warme en natuurlijke sfeer, en buitenaf een moderne en zuivere esthetiek.

Moderne en strakke look
Uitermate geschikt voor grote ramen
Uitstekende thermische isolatie
Kleur kan eenvoudig aangepast worden