Ramen

De keuze van uw ramen bepaalt het karakter van uw woning. Niet alleen de look en feel maar ook de kwaliteit van uw ramen is belangrijk. Uw schrijnwerk kiest u voor het leven.

Ramen van Belgische kwaliteit : Pierret

De keuze van goede ramen en deuren is één van de belangrijkste bij de bouw of renovatie van uw woning. De juiste ramen en deuren maken van uw huis een echte thuis.
Uw nieuwe ramen en deuren moeten dan ook uitstekend thermisch en akoestisch isoleren, een aangenaam gebruiksgemak bezitten en inbraakwrend zijn.

Pierret is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogstaande ramen en deuren. Deze producten blijven voordurend evolueren en het is voor ons tot op vandaag van essentieel belang om u ramen en deuren van topkwaliteit aan te bieden.

De ingenieurs van Pierret ontwerpen en ontwikkelen alle ramen en deuren volledig zelf. De door hen uitgedachte innovaties en technologieën zorgen ervoor dat uw ramen en deuren steeds voldoen aan de hoogste standaarden. Zo bent u zeker van de beste isolatie, een uitstekende geluidsdemping, een superieur gebruiksgemak, een minimaal onderhoud, een maximale inbraakswering en een verfijnd design.

Maak een afspraak

Waarom kies je voor Raam Unique?

  1. Belgisch fabricaat
  2. Gepatenteerde, duurzame afwerking zonder silicone voegen (EWA-Profile)
  3. Persoonlijk advies op maat
  4. Deskundige ervaring
  5. Nauwkeurige opmeting
  6. Professionele plaatsing
  7. Kwaliteitsvolle producten
  8. Excellente garantievoorwaarden

Superieure afwerking met EWA-Profile

Raam Unique houdt ook rekening met de afwerking van uw ramen en deuren. Ewa-Profile is een profiel ter vervanging van silicone voegen. Wanneer u kiest voor Raam Unique kan u rekenen op een propere, strakke en duurzame afwerking met EWA-Profile. In tegenstelling tot silicone gaat EWA-Profile levenslang mee en oogt het veel mooier.

Ga naar de website van EWA Profile…

PVC ramen

De PVC ramen van Pierret bieden naast een uitstekende thermische isolatie nog een heleboel andere troeven. Zo beschikken ze over de beste prijs-kwaliteitsverhouding, vereisen ze erg weinig onderhoud en zijn ze beschikbaar in oneindig veel kleurencombinaties.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Beste thermische isolatie
Eindeloze kleurencombinaties
Weinig onderhoud vereist

Aluminium ramen

Aluminium is het ideale materiaal voor grote ramen omwille van zijn stijfheid en lage uitzettingscoëfficiënt. Daarnaast kiest u met de aluminium ramen van Pierret voor een moderne strakke look, hebt u de keuze uit enorm veel kleuren en geniet u van ramen die quasi geen onderhoud vereisen.

Moderne en strakke look
Uitermate geschikt voor grote ramen
Totale vrijheid in kleurkeuze
Weinig onderhoud vereist

Houten ramen

Hout is een natuurlijk product met een warme en charmante uitstraling. Houten ramen laten ook minder geluid door dan bijvoorbeeld ramen in PVC en aluminium. Verder is hout ook uitermate geschikt voor erg grote ramen.

Warme & natuurlijke sfeer
Uitstekende akoestische isolatie
Kleur kan eenvoudig aangepast worden
Uitermate geschikt voor grote ramen

Hout-aluminium ramen

Ramen in hout-aluminium combineren de beste eigenschappen van hout en van aluminium. Ze beschikken daarom over erg hoge thermische en akoestische prestaties en geven uw huis een moderne look, terwijl u binnenin toch kunt genieten van een warme en natuurlijke sfeer.

Modern en tijdloos design
Uitstekende thermische isolatie
Uitgebreide keuze uit natuurlijke houttinten
Weinig onderhoud vereist