Deuren

De voordeur is het visitekaartje van je huis en moet daarom perfect bij de architectuur passen. Naast design zijn veiligheid en isolatie belangrijke aandachtspunten als je een nieuwe deur zoekt.

Deuren van Belgische kwaliteit : Pierret

Welke voordeur u ook kiest, ze bepaalt in grote mate de look en uitstraling van uw woning. De klassevolle deuren van Pierret worden steeds op maat gemaakt en zijn beschikbaar in oneindig veel stijlen en kleuren. Verder zijn alle voordeuren van Pierret hoogisolerend, inbraakwerend en erg onderhoudsvriendelijk.

Pierret is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogstaande, klassevolle buitendeuren. Deze producten blijven voordurend evolueren en het is voor ons tot op vandaag van essentieel belang om u (ramen en) deuren van topkwaliteit aan te bieden.

De ingenieurs van Pierret ontwerpen en ontwikkelen alle deuren volledig zelf. De door hen uitgedachte innovaties en technologieën zorgen ervoor dat uw deur steeds voldoet aan de hoogste standaarden. Zo bent u zeker van de beste isolatie, een uitstekende geluidsdemping, een superieur gebruiksgemak, een minimaal onderhoud, een maximale inbraakswering en een verfijnd design.

Maak een afspraak

Waarom kies je voor Raam Unique?

  1. Belgisch fabricaat
  2. Gepatenteerde, duurzame afwerking zonder silicone voegen (EWA-Profile)
  3. Persoonlijk advies op maat
  4. Deskundige ervaring
  5. Nauwkeurige opmeting
  6. Professionele plaatsing
  7. Kwaliteitsvolle producten
  8. Excellente garantievoorwaarden

Superieure afwerking met EWA-Profile

Raam Unique houdt ook rekening met de afwerking van uw ramen en deuren. Ewa-Profile is een profiel ter vervanging van silicone voegen. Wanneer u kiest voor Raam Unique kan u rekenen op een propere, strakke en duurzame afwerking met EWA-Profile. In tegenstelling tot silicone gaat EWA-Profile levenslang mee en oogt het veel mooier.

Ga naar de website van EWA Profile…

PVC deuren

Dank zij hun thermische prestaties en hun onderhoudsgemak, zijn de PVC deuren uw partner zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Bovendien kunt u, met de hoge veiligheidssluiting, gerust op beide oren slapen!

Veiligheid
Eindeloze kleurencombinaties
Weinig onderhoud vereist

Aluminium deuren

Onze aluminium deuren geven uw voorgevel een moderne en zuivere look. Dank zij de enorme keuze aan bestaande kleuren, vindt u zeker uw gading. Bovendien kunt u, met de hoge veiligheidssluiting, gerust op beide oren slapen!

Moderne en strakke look
Veiligheid
Totale vrijheid in kleurkeuze
Weinig onderhoud vereist

Houten deuren

Dank zij onze houten deuren, brengt u een natuurlijke en warme toets aan uw voorgevel. Bovendien kunt u, met de hoge veiligheidssluiting, gerust op beide oren slapen!

Veiligheid
Kleur kan eenvoudig aangepast worden
Warme & natuurlijke sfeer

Hout-aluminium deuren

Indien u hout en aluminium wenst te combineren voor een modern effect aan de buitenkant en een warme en natuurlijke sfeer in uw interieur, kies dan voor onze deuren in hout-alu. Bovendien kunt u, met de hoge veiligheidssluiting, gerust op beide oren slapen.

Modern en tijdloos design
Veiligheid
Uitgebreide keuze uit natuurlijke houttinten
Weinig onderhoud vereist